Et reklamebureau, der bygger på
tilgængelig kommunikation, et højt serviceniveau og langvarige relationer
Lone Møller Andersen

det handler om tilgængelig kommunikation
- man har jo kun et splitsekund til at
fange interessen..

Lone Møller Andersen
bureauindehaver

SCOOP blev etableret i 1999 og er dermed en særdeles erfaren spilller på banen...

Målsætningen ved starten, om at gøre kreativitet og reklamebureauvirksomhed til et begreb i øjenhøjde og med gennemskuelige priser, er blevet indfriet og mange faste kunder har gennem deres loyalitet tilkendegivet deres tilfredshed med SCOOPs måde at arbejde på.

Vi er stærke på skabelsen af OPMÆRKSOMHEDSSKABENDE og IDENTITETSSKABENDE profiler og har en evne, kombineret med erfaring, som gør os i stand til at se det, som du ikke selv kan se eller fortæller om din virksomhed.

Vi er SUPERfleksible. Vi kan gå ind og yde en stor komprimeret indsats på en bestemt opgave, der skal være færdig, fordi der kun er involveret få personer i en sag fra start til slut. Hos SCOOP reklame & marketing er det den samme person, som kunden har møder med, som også skaber det kreative - så hos os fylder kunden selvsagt mere, er altid i centrum og får med garanti den opmærksomhed, der skal til. Det er der mange kunder, som ønsker at følge processen tæt, der sætter stor pris på.

Og hvorfor er vores kunder så glade for samarbejdet

Når vi udfører opgaver for vore kunder, gør vi meget ud af at engagere os i deres virksomheds produkter. Vi bidrager med nye vinkler, sætter os i kundens sted og arbejder ud derfra. Vi forstærker din virksomheds stærke sider og hvis ikke I allerede ved, hvordan I vil profilere jer i forhold til konkurrenterne - ja, så arbejder vi os frem til svaret sammen.

En opgave hos os er først udført, når alle er tilfredse.

Vores serviceniveau er højt og vi satser på det gode og langvarige samarbejde.