Digital markedsføring, der fører dig hele vejen rundt

- tilgængelig kommunikation og kortere vej til kunderne

Et godt website er svært at undvære.

I dag foregår en stor del af søgningen efter produkter og ydelser på nettet.
Desuden kan der i mange tilfælde opnås en særdeles lukrativ trafik, hvis man samtidig har en Facebook profil. Synergieffekten giver flere besøgende og ofte er det en god måde at nå forbrugerne på direkte.

Der er stadig mange websites, der bærer præg af ikke at være gennemtænkte og brugervenlige. SCOOPs klare holdning er: at fordi man i dag kan en masse på nettet, er det ikke sikkert, at man altid skal gøre det - der skal være en grund til det; enten fordi det designmæssigt løfter siden eller fordi det øger brugervenligheden - alt midt i mellem - glem det !

Vil virksomheden være på nettet i dag følger der næsten en forpligtelse med til også at have et mobilt website.
Det er sjældent at det samme website gør sig i lille størrelse - derfor er man nødt til at differentiere i designet, så sammenhængen er tydelig, men indholdet er tilpasset til mobil-platformen. Desuden er der visse kodningselementer og formater, som ikke kan læses på iPad og iPhone og det skal der naturligvis også tages højde for.

SCOOP har specialiseret sig i brugervenlige, smagfulde og interessante websites, mobile websites og Facebookprofiler, som profilerer virksomheden optimalt på både PC, tablets og smartphones.

Vi tilbyder også produktion af applets - apps - små programmer udviklet til smartphones. Dette er en løsning, som er væsentlig dyrere end et mobilt website, da det skal udvikles til 3 platforme, nemlig både Android, Windows og iPhone. Ofte viser det sig, når der bliver spurgt ind til ønskerne, at et mobilt website fuldt ud dækker behovet.

Facebookmediet, med dets mange fordele, er blevet et godt alternativ til de elektroniske nyhedsbreve, især når vi taler direkte henvendelse til slutbrugerne.

SCOOP tilbyder oprettelse af smarte og indbydende velkomstsider og grafik til din facebookprofil til en fast pris.SCOOP tilbyder også kurser i, hvordan du udnytter din Facebookprofil optimalt og hvilke ting du skal overveje før du "springer ud" på Facebook.Se billedet øverst:
Sejs Bakker Camping har fået nyt website til henholdsvis PC-platform og et til den mobile platform.

Hvis du er i tvivl om hvordan der kan differentieres mellem PC-tilpassede sider og mobil-optimerede websites, så prøv at gå ind på

www.sejs-bakker-camping.dk

fra henholdsvis din PC/iPad og din smartphone.

Herover til venstre og nedenunder:
Eksempler på designs af websites.