Spektakulære og opmærksomhedsskabende
annoncer og kampagner...

SCOOP tilbyder spændende annoncer og kampagner

Annoncer har i høj grad en berettigelse, hvis vi taler udvidet kendskab til virksomheden eller lancering af ydelser og produkter.

Desuden er mulighederne med annoncering blevet væsentlig udvidet efter QR-kodernes indtræden på scenen.
Se eksemplet her til højre.

Når man annoncerer, er det ikke som tidligere, hvor man satte en annonce i avisen og derfor vidste, at den blev set af rigtig mange mennesker. I dag sker en stor del af kommunikationen online og derfor kræver det god rådgivning og kreativitet at nå ud til den ønskede målgruppe.

Selvom avisen, ikke mere læses af så mange slutbrugere, så er aviserne - inklusiv de gratis og postomdelte aviser - dog stadig en god måde at få store dele af privatsegmentet i tale.

Magasiner og fagblade målrettet forskellige brancher er også et godt sted at profilere sig.

Ønsker man målrettet at henvende sig til et bestemt og mindre målgruppe i fx et bestemt område kan annoncer fx kombineres med en direct mail kampagne eller en interaktiv kampagne. Se eksemplet nederst til højre.

Annoncering er altid - uanset om det drejer sig om slagtilbud eller promovering af ydelser - en stærk mulighed for branding og profilering af annoncøren.

Annoncer og kampagner er fortsat en god måde at formidle budskaber på

Øverst ses en udvidelse af en profilannonce for et asfaltfirma, med en integreret QR-kode, som henviser til en altid opdateret mobil website, som viser om der er ledige jobs i virksomheden.

Udover at have en praktisk funktion, profileres virksomheden en ekstra gang, når QR-koden scannes.

Her ovenover: Direct mail kampagne for fiberbredbånd til erhvervslivet.
SCOOP udviklede kampagnen, introducerede produktet og skabte direkte interaktiv kontakt med beslutningstagerne. Med "Fiberfredag" introduceredes en helt ny festdag i kalenderen, hvor virksomhederne opfordredes til at fejre "Fiberfredag" og - kvit og frit og uden forpligtelser - fik leveret en gratis kagemand, hvis de satte det tilsendte fiberflag ud foran døren.
Udover den lækre fredagskagemand, var der selvfølgelig også supergode kampagnetilbud på menuen.