Logo - hjørnestenen i den visuelle identitet

Et logo skal rumme hele virksomhedens sjæl.

Derfor er det vigtigt at få udarbejdet et logo, der afspejler de grundlæggende tanker og værdier bag virksomheden.

SCOOP har skabt og skaber mange logoer, som ofte ses i det silkeborgensiske erhvervsliv. Når logoet skal designes bliver tankerne bag virksomheden, ønsket om udvikling og forretningsområder nøje overvejet og forsøgt videreformidlet gennem logoets grafik, form og farve.

Farven har dog primært til opgave at forstærke logoets udtryk. Et godt logo kan altid tåle en gengivelse i ren sort !

Med logoet følger ofte ønsket om et pay off, som det hedder på moderne dansk eller slogan, som det hed tidligere. Det kan være smeltet sammen med logoet, så logoet altid gengives med pay off, men det kan også være udformet således, at logoet kan gengives både med og uden.

Den grafiske identitet forstærkes yderligere med en tilhørende, gennemgående og let genkendelig grafik, som sammen med logoet, intensiverer udtryk og sammenhæng i den visuelle genkendelse i virksomhedens markedsføring.

Derfor skal et nyt logo have følgeskab af designet på en ny flot og præsentabel papirlinie.

Papirlinjen er fx.

visitkort
brevpapir, kuverter, etiketter, labels
emailskabeloner
PowerPoint præsentationer
Word-skabeloner etc.

Visitkortet er vigtigere end nogensinde. Dette lille personlige præsentationsmateriale lever i bedste velgående, da behovet for det, stiger i takt med vores forståelse for at udvikle vores personlige netværk.
Til visitkortet tilbyder SCOOP selvfølgelig også fremtidssikrede, reklamefrie QR-koder, som gør det superlet at scanne dine kontaktinfo ind i dine kunders smartphone.

Læs mere om QR-koder her>>

Herover:

eksempler på logoer, som SCOOP har designet og nedenunder et eksempel på design af visitkort med QR-kode

Logo Design Pakken - for nystartede virksomheder

Skal din virksomhed fx have nyt logo eller have det bestående “strammet op”, så anbefaler vi en “Logo Design Pakke”, som indeholder:

nyt design af logo nyt design af papirlinie
start website trykklare PDF-filer